Немам коментар, вели Филимена Маневска на прашањето што барале со сопругот во „Орка“ додека СЈО вршело претрес

Пензионираната судијка Филимена Маневска и нејзиниот сопруг, поранешниот министер за правда, Михајло Маневски, биле во компанијата „Орка“, кога истражителите на СЈО влегле да извршат претрес, а во рамки на истрагата за „Империја“. Ова во своето сведочење го кажа обвинителката Лиле Стефанова на рочиштето за „Рекет“.

Што барале на 9 ноември минатата година, и тоа во утринските часови во компанијата, побаравме коментар од Филимена Маневска.