Нов 30-дневен притвор за заканувачот Емил Јакимовски

0
102

Нови 30 дена притвор доби Емил Јакимовски против кого денеска беше поднесено обвинение за две дела загрозување на сигурноста.

Во првиот случај, станува збор за закани за убиство кои биле испратени на неговата поранешна сопруга и нејзиниот татко, додека во вториот е за закани упатени кон новинарката Мери Јордановска.