Одземени 8.700 евра при грабежот во банка на НЛБ

Утврдено е со истрагата дека, при вооружениот грабеж, што се случи денеска во експозитурата на НЛБ Банка во Ѓорче Петров, се одземени 8.700 евра, соопштија од НЛБ Банка.

Од НЛБ Банка потврдија дека клиентите и вработените на Банката се безбедни и се во добра здравствена

НЛБ Банка и понатаму соработува со надлежните институции со цел случајот да добие ефикасно разрешување.