Превртен автомобил “БМВ” кај Веро Џамбо

Превртен автомобил “БМВ” кај Веро Џамбо утринава предизвика застој на сообраќајот. На двете страни од булеварот има застој, а две пожарни возила биле распоредени на улицата. Претпоставките се дека автомобилот удрил во жардињерите и се превртел.