Ременски: Обвинението е избрзано и апсурдно – нема никакви докази против мене

Пратеничката Фросина Ременски тврди дека одлуката за обвинение против неа е избрзана и апсурдна затоа што нема никакви докази против неа.

Таа најави дека се повлекува од партиските активности, а од СДСМ не ја пвикале вооптшо да учествува во подготовките за изборите.