Атиџе кон новинарите: Оставете ме сега на раат

По номинациите за Оскар во две категории на Медена земја, Атиџе беше буквално ѕвезда и секојдневно имаше интервјуа на различни медиуми. После тоа, Атиџе со една молба до новинарите.

-Сега сакам новинарите да ме остават на раат. Доста е интервјуа. Јас си имам работа со пчелите, порача Атиџе.