(ВИДЕО)За гледање на борби меѓу малолетници во Капиштец це наплаќало

Организирани борби меѓу малолетници во скопски Капиштец се наплаќале: 20 денари за гледање, 300 денари за снимање, велат родители на деца очевидци, пренесе Само прашај.