Во отсуство на реални проекти за граѓаните, ВМРО-ДПМНЕ тераат валкана кампања, со лаги и неосновани обвинувања

Во отсуство на реални политики и мерки ВМРО-ДПМНЕ и извршителот Мицкоски континуирано продолжуваат со валкана кампања и неосновани обвинувања.

Од белиот дворец, во нивни познат стил ВМРО-ДПМНЕ секојдневно штанцаат невистини и лаги.

Дека очајот во ВМРО-ДПМНЕ кулминира потврдуваат неоснованите напади врз претседателот Заев и членови на неговото семејство.

Свесни дека се поразени од сите што и мислат добро на земјата ВМРО-ДПМНЕ, извршителот Мицкоски и неговиот шеф Груевски постојано нешто измислуваат и неуспешно се обидуваат да пласираат лажни вести.