Заев му извади документи на Мицкоски: Фатени сте како крадите пари

Заев го обвини Мицкоски за крадење на пари. Директор сте биле на ЕЛЕМ и крадите пари.

Потпишувате договор исти договор за иста работа, еднаш е милион и шестотини, вториот пат го потпишувате на осум милиони осумсто пеесет со ПанчО Тошевски кој што вие другар и заедно доаѓавте на преговорите и буквално ги злоупотребувавте јавните пари

Вие правевте криминал кога во Јануари 2017-та година набавувате струја по 200 евра мегават, а цената е 43 евра. Кога МЕПСО набавува со 43 евра, вие набавувавте со 100 евра.