КоронаВирусот има вештачки “ХИВ Додаток“ создаден во Канада и внесен како биооружје против Кина!?

И додека медиумите пумпаат лажни приказни диктирани од ЦИА и Дип Стејт за оцрнување на Кина, дека вирусот е Кинески и “избегал од лабораторија и отишол на пазарот за риби во Хунан”, научните истражувања до кои дојдоа независните американски медиуми за потеклото на најновата верзија на КоронаВирусот заклучуваaт дека Кина и нејзините пазари за морска храна, или стаорци и лилјаци, не се извор на КоронаВирусот туку дека тој е внесен во Кина од Канада! И најважното, неодамнешна научна студија отфрла секаква можност за природна експлозија на КоронаВирусот во Кина по пат на случајни мутации. мутира пребрзо за да биде природен, бидејќи има вештачки ДНК вметнување од ХИВ вирусот, и за првпат е изолиран а потоа произведен во поголеми количини во Канадска лабораторија, од каде тајно со контејнер уфрлен во Кина, што упатува на неговото производство како биооружје во западните лаборатории, како и претходно ХИВ-от, Еболата, итн, со цел биолошка војна против “непослушни” нации и “депопулација” на светот, а не како резултат на природни мутации!

Еве го накратко историјатот на истражувањето.

На 13 јуни 2012 година, еден 60-годишен Саудиец бил примен во приватна болница во Џеда, Саудиска Арабија, со 7-дневна историја на треска, кашлица, губење здив. Тој немал историја на кардиопулмонарна или бубрежна болест, не примал долгорочни лекови и не пушел. Египетскиот виролог д-р Али Мохамед Заки го изолирал и идентификувал претходно непознат коронавирус од неговите бели дробови. Откако рутинската дијагностика не успеа да го идентификува предизвикувачкиот агенс, Заки се обрати за совет за Рон Фушиер, водечки вируолог во Медицинскиот центар Еразмо (ЕМС) во Ротердам, Холандија.

Извор плус24