Лидерот на БЕСА за лидерот на СДСМ тврди дека е измамник

Факти на денот: ЈО една недела молчи и не покренува постапка против Заев за злоупотреба на службената положба и овластување. СДСМ и БЕСА формираа коалиција за пораз. Лидерот на БЕСА за лидерот на СДСМ тврди дека измамник. Филипче не ги заштити граѓаните, дозволи да влезе Корона вирусот во Македонија. Шилегов наместо да работи, брои паднати покриви Со почит, Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ