МВР распиша меѓународни потерници за Красниќи и Рамадани

Двајцата бегалци имаат за доиздржување уште 3,3 години затворската казна.

Министерството за внатрешни работи распиша меѓународна потерница за Агим Красниќи и Сехат Рамадани кој од вчера и официјално се бегалци од правдата. Вчера тие не се вратиле во штипскиот затвор по викенд отсуство. Двајцата бегалци имаат за доиздржување уште 3,3 години затворската казна.