Мијалков, Џафери, Беџети и Алексовски пристигнаа во судница, ќе сведочат за “Монструм”

Во Кривичниот суд се собраа Сашо Мијалков, Блерим Беџети, Муса Џафери и Синиша Алексовски. Сите се повикани како сведоци за случајот “Монструм”.

Тие се повикани бидејќи нивни прислушувани разговори во врска со петкратното убиство кај Смиљковското Езеро се слушаа на минатите рочишта.