Најден крстот кој беше фрлен во Пробиштип на Водици

Вториот крст беше фрлен по 40 минути откако учесниците не можеа да го пронајдат првиот метален крст.

На Богојавление попот во Пробиштип мораше двапати да фрла свет крст во базенот, затоа што првиот исчезна откако беше фрлен.

Вториот крст беше фрлен по 40 минути откако учесниците не можеа да го пронајдат првиот метален крст.

А две недели подоцна крстот конечно беше пронајден во големиот базен на пробиштипскиот Аквапарк.