ПЛЕНАРНА СЕДНИЦА ЗА ЗАКОНОТ ЗА ЈО

0
28

Додека се чека седницата на која треба да се изгласа законот за јавно обвинителство, на паркингот пред собранието вечерва бил оштетен автомобилот на пратеничката од независната пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ, Емилија Александрова. Собраниската седница започна во 21 часот.