Се степале за паркинг место, учествувала и малолетничка

На 28.02.2020 во 23:30 часот било пријавено дека на бул.“Февруарски поход“ бил нарушен јавниот ред и мир со меѓусебна пресметка помеѓу С.П.(43) и нејзината малолетна ќерка од една страна и А.Б.(28) сите од Скопје.

Причина за нарушениот ЈРМ било поради меѓусебно недоразбирање околу паркинг место.

Сочинети записници за константиран прекршок по чл.11 од ЗППЈРМ.