Спасовски му порача на министерот за внатрешни работи Чулев подобро менаџирање со министерството

Денеска премиерот на техничката влада Оливер Спасовски му порача на министерот за внатрешни работи Наќе Чулев подобро менаџирање со министерството, а изјавата на Чулев дека нема политичка воља да се реши кризата со пасошите ја оцени како „несреќна“.

Извор Канал5