ВО ЖИВО: Министерството за здравство ги објавува најновите информации за коронавирусот во Македонија

Во 20.00 часот прес конференција ќе одржи, Министерот за здравство, Венко Филипче кој ќе ги соопшти најновите информации поврзани со коронавирусот во Македонија.