Десетгодишно девојче се удави во река во Чашка

Десетгодишно девојче се удави во река во село Бањица, општина Чашка.

Девојчето вчера било пријавено за исчезнато, а неговото тело било пронајдено утрово.

Градоначалникот на Чашка, Горан Стојановски изрази сочувство до семејството.