Драмскиот театар го прекинува репертоарот до 6 март

Националната установа Драмски театар – Скопје денеска соопшти дека согласно препораката на Владата за превенција од ширење на корона вирусот, го прекинува својот репертоар до 6 март годинава.

Согласно ова, како што се наведува во соопштението, откажана е претставата „Луди за љубов“, што требаше да се одигра утре на сцената на овој театар.

Билетите доделени како гратиси, добитниците може да ги заменат за друга претстава на билетарницата на Драмскиот театар – Скопје, се додава во соопштението.