Исчезна малолетничка од Неготино

Во текот на вчерашниот ден, 44-годишен жител на с. Криволак, неготинско, пријавил дека ја нема неговата 16-годишна ќерка.

Како што истакнал тој, таа се оддалечила од домот а полицијата ги презема сите мерки за нејзино пронаоѓање.