Малолетничка исчезна од установа за згрижување деца

На 19.03.2020 во 13:00 часот во Полициска станица Центар било пријавено дека од Јавната установа за згрижување деца со воспитно-социјални проблеми и нарушено поведение на ул.„Анте Хаџимитков“ во Скопје се оддалечила нивната штитеничка.

Станува збор за Д.Л.(17) од Скопје.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.