Падна плафонот во интернатот „Здравко Цветковски“

Синоќа во интернатот Здравко Цветковски паднал плафонот и ги исплашил учениците сместни таму. За среќа на местото на несреќата, немало никој, па рушевините паднале во празен тоалет. Како и зошто се случило ова се уште не е познато. Ќе има ли одговорност или не? Дали и за овој случај се ќе биде турнато под тепих и ќе биде оставено на среќната околност што нема жртви или повредени после ваквиот настан.