Почина битолчанец додека бил во самоизолација

Битолчанец за кој нема точни информации од каде се вратил во Македонија, попладнево починал во својот стан во Битола на улица Димче Лахчански,

Според првичните инфромации тој неколку дена не одговарал на повиците на соседите па тие одлучиле да повикаат полиција бил во двонеделна самоизлација, но се уште не се знае причината за неговата смрт.