Стоилковски: Костадине, дури ни гелот на косата не може да ти избега

Ти Костадине, не можеш од сенката на Заев да избегаш, па ќе си го бркал лавот, му возврати портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ Наум Стоилковски на портпаролот на СДСМ Костадин Костадинов, откако тој на „Фејсбук“ порача дека во ИЕ4 толку силно ќе го поразат ВМРО-ДПМНЕ што „лавот од логото ќе им избега“.