(ФОТО) Целиот политички врв на СДСМ на свадба кај Николовски, лидерот водеше оро!

Генералниот секретар на СДСМ и екс министер за земјоделие, Љупчо Николовски и неговата сопруга Андријана Јакимовска, заедно со роднините и пријателите вчера во хотелот „Александар Палас“ го славеа почетокот на својот брак.

Покрај семејствата и роднините, на свадбената прослава беше и целиот политички врв на СДСМ, а од фотографиите се гледа дека прославата поминала во одлична атмосфера.