Фрлена бомба пред тетовскиот затвор

Фрлена бомба пред тетовскиот затвор. На само десетима метри од главниот влез на затворот во Тетово. Според кажувањата на луѓето кои имаат локали во близина на инцидентот бомбата ја забележал еден возач кој го паркирал своето возило и случајот веднаш го пријавил во полиција. Увидот трае се уште.