За време на викендот, вклучително и понеделник се забранува движењето за сите граѓани

На денешната владина седница донесовме одлука за ограничувањата на движењето за период којшто ни претстои, вклучително и велигденските празници.

За време на викендот, вклучително и понеделник, од петок 17 април во 16 часот, до вторник 21 април во 05 часот, се забранува движењето за сите граѓан и.

Соопшти Венко Филипче на својот Facebook профил