Маж починал во ходникот на Поликлиниката во Драчево

На 14.04.2020 година во 09.00 часот во Полициска станица Драчево од здравствена установа, сместена во Поликлиника нас.Драчево, било пријавено дека во 08.40 часот кај нив бил донесен Ш.С.(62) од Скопје кому, откако пристигнал во ходникот од установата, му се влошила здравствената состојба, по што починал. Смртта ја констатирал лекар од здравствената установа. По наредба на Јавен обвинител, телото било предадено на семејството.