Манчевски: Досега 50.661 корисници на СтопКорона апликацијата, ќе биде од голема помош за епидемиолозите

0
29

Наскоро ќе има нов сет на мерки, пред се за помош на приватниот сектор, вели министерот за информатичко општество и администррација Дамјан Манчевски за Канал5 тв.