Рашела си тера мајтап среде најголемата криза: Не знам дали КОВИД-19 “Тестот на Мицкоски е понегативен од оној на Заев”, но знам дека на изборниот тест Заев ќе биде многу негативен

0
103

Не знам дали КОВИД-19 ,,тестот на Мицкоски е понегативен од оној на Заев” 😂😂😂, но знам дека на изборниот тест Заев ќе биде многу негативен!, напишала Рашела Мизрахи, која треба да предводи пратеничка листа на ВМРО ДПМНЕ.