Спасовски: По првомајските празници ќе започне враќањето на животот во нормала

Премиерот Оливер Спасовски, најави дека во Владата подготвува план за олеснување на мерките и враќање на животот во нормала по првомајските празници.

„Подготвуваме сериозен план, после првомајските празници да започне процес на враќање на нормала. Тоа нема да биде бргу, ниту веднаш“ – пишува во објавата на Спасовски.