ВМРО-ДПМНЕ: Власта нема контрола на кризата

Со денеска починатите три лица, бројката на починати од Ковид-19 вирусот надминува над 100.

Факти на денот:

1. Власта нема контрола на кризата. Со денеска починатите три лица, бројката на починати од Ковид-19 вирусот надминува над 100.

2. Јавното обвинителство мора да покрене сериозна истрага за случајот со главниот играч на Зоран Заев, Ден Дончев.

3. Зоран Заев доделил лиценца за одгледување марихуана на синот на шверцерот на цигари Боро Стојчев.

4. Буџетската дупка од 200 милиони евра укажува на класичен предизборен поткуп на гласачи.

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ.

Извор Канал5