Драма во Панчево: Ротфајлер од чиста мира напаѓа баба и внука (ВИДЕО)

Во центарот на Панчево, куче од расата ротфајлер нападнал баба со дете без никаков повод.За среќа избегнати се потешки последици.

Полицијата во Панчево по интензивна потрага ја нашла жената, сопственичка на кучето која ги нападна несреќните минувачи.

Сопственичката на кучето е приведена и против нејзе ќе биде покрената кривична пријава за предизвикување општа опасност.