Ексклузивно Канал 5 дознава: Вонредната состојба ќе се продолжи за уште две недели

Канал 5 дознава дека вонредната состојба ќе се продолжи за уште две недели.

Покрај оваа одлука на Седницата на Советот за безбедност ќе се донесе и мерката да нема групирање на повеќе од 20 лица на одреден простор.