Министерство за здравство: Оздравени 64 пациенти

Од Министерството за здравство денеска информираа дека на Институтот за јавно здравје регистрира 64 оздравени пациенти во: Скопје-17, Куманово-9, Прилеп-12, Тетово-3, Струга-12, Охрид-9, Гостивар-1 и Кичево-1.

Со тоа бројката на оздравени од вирусот се искачи на 1200 додека пак починаа 91 пациент.