Полициски хеликоптер падна по полетување кај Петровец, нема жртви

Полициски хеликоптер со петчлен екипаж падна веднаш по полетувањето на писта на аеродромот во Петровец.

Едно лице е полесно повредено, причините за падот засега не се познати.