Филипче: Аплауз за здравствените работници! Посветено се грижеа за пациентите, во првите редови против Ковид-19

Министерот за здравство Венко Филипче, денеска на својот „Фејсбук“ профил објави видео со аплауз, кој е посветен на здравствените работници.

„Аплауз за здравствените работници! Посветено се грижеа за своите пациенти. Во првите редови против КОВИД-19.“, напиша Филипче.