„Чистота и зеленило“ воведе електронско плаќање на сметките

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Од денеска граѓаните на Општина Куманово своите сметки кон ЈП „Чистота и зеленило“ ќе можат да ги плаќаат и по електронски пат.

„Упатуваме апел до граѓаните редовно да си ги подмируваат своите сметки со што би се одвивала нормално работата во рамките на јавното претпријатие кое имаше огромен ангажман во справување со кризата“, напиша Стојчевски на својот фејсбук профил.