Aвтомобил експлодираше во Чаир

0
35

Вчера експлодира возило „мерцедес“ во населбата Серава во општина Чаир. Возилото било паркирано во моментот кога било зафатено со пламен. На местото на настанот пристигнале пожарникари и полиција.

Граѓаните велат дека се сомневаат дека возилото било намерно запалено. Нема повредени лица и други оштетени возила.