Во Црна Гора нови пет лица инфицирани од коронавирусот

Во Црна Гора од 69 направени тестови регистрирани се пет ново инфицирани лица од коронавирусот.

Со ново регистрираните во Црна Гора бројката на активни случаји се искачи на 59 лица.