Министерот за здравство, Венко Филипче ќе одржи прес-конференција

Министерот за здравство, Венко Филипче денеска во 16:30 часот ќе одржи прес-конференција во која ќе ги соопшти новитетите поврзани со коронавирусот во земјава.

Прес-конференцијата следете ја во живо на следниот линк: