Министерот за здравство Венко Филипче со последните информации за состојбата со Ковид-19.

Министерот за здравство Венко Филипче со последните информации за состојбата со Ковид-19.

Во последните 24 часа во Република Македонија се направени 868 тестови, регистрирани 67 нови случаи на заразени од коронавирус, едно лице лице починало а 25 оздравеле.