Повлечен предлогот за воведување полициски час, министерот ќе го врати до Комисијата

Нема владина одлука за полициски час поради зголемената појава на вирусот. Аргументите за и против, го натераа министерот за здравство, Венко Филипче да го повлече предлогот.

Извори на Алсат од состанокот на Владата велат дека овој предлог ќе биде вратен во Комисијата за заразни болести.

Извор АлсатМ