Почина Атанас Ковачевски

На 50 годишна возраст почина портпаролот на ЕВН и поранешен новинар и презентер Атанас Ковачевски.

Ковачевски претходно работеше како новинар и презентер во Канал 5 и во МРТВ.

На неговиот профил на Фејсбук во шок и неверување, од него се простуваат бројни пријатели.