Со Мицкоски во локалот биле поранешен функционер во владата и актуелен полициски службеник

Од исказите на очевидците идентификувани се сите четворица, мислам од вработените во објектот и од снимките познати се имињата на луѓето кои го придржувале лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, истакна заменичката министерка за внатрешни работи на денешната прес-конференција Славјанка Петровска.

„Можам само да ви потврдам дека еден е поранешен функционер во владата, односно во министерството за внатрешни работи и полициски службеник – истакна Петровска.

Извор Фокус