(ВИДЕО) Тензии помеѓу полициски функционери на изборите во Тетово

Полициски службеници спречиле поголем инцидент откако државниот советник на Министерот за внатрешни работи Наќе Чулев и Началникот на единицата за безбедност на сообраќај во Тетово влегле во тензии, информира „Цивилмедиа“

Неофицијално инцидентот настанал поради партисики несогласувања, со оглед дека началникот на единицата за безбедност на сообраќај во Тетово, бил поставен од времето кога техничкиот премиер Оливер Спасовски беше министер за внатрешни работи.