Во Србија 74 нови случаи

Во Србија во последните 24 часа забележани се уште 74 случаи со корона вирус. Нема починати.

Тестирани биле 5.513 лица.

На респиратор според послените информации на Министерството за здравстви има 22 пациенти, исто колку вчера.