Тракторист загина на Галичица

Тракторист од Охрид загинал вчера на Галичица откако со тракторот се превртел кај местото викано „Буква М“.

МВР соопшти дека несреќета се случила околу 13.50 часот кога П.Р.(28) од Охрид додека се движел со тракторот на шумски земјен пат, изгубил контрола, се превртел и починал на самото мес