Шефот на Телеком: Се срамам што платата ми е 5.180 евра..

Бедри Истрефи, извршниот директор на јавното телекомуникациско претпријатие Телеком на Косово, се чувствува засрамен поради неговата месечна плата од 5.180.

Во интервју за ТВ Дукаѓини, Истрефи вели дека барањето за намалување на платата го поднел еден месец по преземањето на задачата во јануари минатата година, но дека тој самиот не може да го стори тоа.